Akryl Basis 


Drømmer du om, at lære at lave smukke negle, og samtidig have en masse viden bag dig inden du går i gang, så du lærer at skabe flotte og holdbare resultater fra start, så er dette basis kursus det rette for dig.

Mit navn er Helle Vammen og jeg har været uddannet Educator/ negleunderviser i 10 år, samtidig med jeg har drevet min skønhedsklinik i 15 år. Jeg har siden jeg startede i branchen haft stor success, og har bla. vundet 6 Danmarks mesterskaber og flere placeringer internationalt. Jeg har undervist elever i egen klinik på internationalt niveau samt på Syddansk Erhvervsskole i Vejle og på Teck Collage i Randers. Mit speciale er tynde, feminine og holdbare negle.

Jeg underviser grundigt og i et let forståeligt sprog, så alle kan være med. Derudover giver jeg masser af tips og triks så du hurtigst muligt lærer at få flotte og holdbare resultater.


Akryl Basis henvender sig til dig, som gerne vil lave negle på hobbyplan, eller til dig som ønsker at tage den professionelle uddannelse og udvide med flere kursus moduler efterfølgende. Efter dette kursus har du mulighed for at lave negle med de professionelle produkter fra Odyssey Nail Systems.


Akryl Basis er en del af Odyssey Nail Systems Ambassador Program – og en del af Odyssey Nail Systems Internationale diplomer. Det er derfor muligt at tage flere kursus moduler og opnå internationale diplomer.

Efter bestået eksamen modtager du dit uddannelses diplom. Du skal deltage i eksamen senest 12 måneder efter kursusstart. Når du er klar til eksamen aftales vi i fællesskab en tid til dig. 


Jeg afholder dette kursus med max. 4 deltagere, for at sikre masser af tid til dig. 


Hvad lærer du:

Den sunde salon

Den gode ergonomi som negletekniker

Neglens anatomi

Produkt viden og kemi

Korrekt forberedelse af naturneglen (prep)

Produkt kontrol - Støbning af neglen

Korrekt opbygning - Form på neglen

Forstærkning af naturneglen

Påsætning af tipper

Påstæning af skabeloner

Forlængelse af negle - salon style

One tone støbning af negle

Brug af farver og glitter

Fileteknikker

Opfyldning/balancering af negle

Korrekt fjernelse af produkt


Praktisk information:

På kurset arbejder du på dine egne negle, så det er vigtigt at du møder op uden produkt på den hånd du ønsker at arbejde på. 

Jeg stiller alle produkter til rådighed i undervisningen, dog skal du have din egen pensel. Så medbring din egen pensel, eller bestil en, så den ligger klar til dig til kursusstart.

Snaks og drikkevarer er inkluderet i kursusprisen. Ønsker du et større måltid, er du velkommen til at medbringe en madpakke. 

Uddannelses manual er inkluderet i kursusprisenprisen - og du skal forberede dig på at studere og læse hjemme mellem dine træninger, samt indtil du skal til eksamen. 


Pris og varighed:

Pris:                                     Kr. 4.995,- ex. moms. Der gives 10% på produktkøb på kursusdage. 

Produkter:                         Der er inkluderet produkter i undervisningen, dog skal man selv medbringe eller bestille en pensel. Der gives 10% på produktkøb på kursusdage. 

Varighed:                            2 dage med teori og praktisk undervisning, derudover eksamen, når du er klar til dette.

Diplom:                               Ja, kursus diplom - For international diplom kræver det deltagelse i yderligere undervisning samt international eksamen. 


Ved tilmelding til kurset vil jeg kontakte dig med yderligere information vedrørende kurset, samt information om betaling. 

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080 (Helava ApS)

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2022 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao