Update Reset
Update Reset

Midlertidig lukket til og med 13/4

Jeg følger selvfølgelig statsministerens udmelding og holder lukket til og med 2. påskedag. 

Jeg ved du er ved at have krise med dine skønhedsbehandlinger, og jeg er begyndt at fremstille step by step videoer, til hvordan du selv kan redde dine negle. Følg med på facebook og Instagram, hvor jeg løbende ligger information ud til hjælp for dig. 

Og du kan stadig støtte os og klinikken... Vi opretter dagligt nye produkter på webshoppen, med gode tilbud til dig, så du kan vedligeholde dine beauty behandlinger derhjemme - og har du spørgsmål skal du endelig bare kontakte Helle på 22561414.

Vi savner vores hverdag i klinikken, med alle vores dejlige kunder, og vi glæder os til at forkæle dig igen, når vi kommer på den anden side...


De kærligste hilsner

Helle og mine fantastiske piger

Midlertidig lukket

Tirsdag d. 17/3-2020


Efter aftenens udtalelse fra regeringen, lukker jeg selvfølgelig også klinikken ned for alle behandlinger nu, og indtil videre til og med 30/3-2020.

Alle med tider, der vil blive berørt i denne periode, vil selvfølgelig blive kontaktet direkte.

Coronavirus covid-19 rammer alle hårdt - og bestemt også os. Men jeg vil gøre ALT for at komme ud på den anden side, så jeg og pigerne kan komme tilbage til vores elskede arbejdsplads - og tilbage til at behandle DIG som kunde hos os.

Vi har mere brug for dig og din støtte nu, end vi nogen sinde har haft tidligere. Jeg vil poste meget mere de næste dage, og jeg håber du vil følge med.

Jer kunder jeg allerede har haft talt med, har den fineste forståelse - kæmpe kæmpe tak for det!

Jeg har haft den bedste dialog med mine piger, og er dybt rørt over hvor fantastisk de arbejder sammen med mig, for at finde de bedste løsninger.

Jeg har flere gange været rørt til tårer af DYB TAKNEMLIGHED, overfor mine piger, vores kunder og Danmarks generelle sammenhold og næste kærlighed - Vi er heldige, at vi trods alt bor i Danmark.

Pas på dig selv og alle andre omkring dig.


De kærligste hilsner
Helle Vammen

CORONA VIRUS UPDATE

Ondag d. 15/3-2020


Vi holder forsat åben - men vi ændre vores struktur i virksomheden, for at prøve at sikre vores overlevelse og vores arbejdsplads.


Paula's ferie til Polen er aflyst, og hun er derfor åbnet ekstra op i næste uge. Vi vil måske ringe dig op, og høre om vi kan flytte din tid, så vi udnytter vores timer bedst muligt. De personer vi allerede har talt med har taget det så positivt - Kæmpe tak for det.

Helle vil focuere mere på det administrative og på distributionen, for at booste salget der, samt at få optalt lageret og få afholdt det årlige status.  Derfor vil Helle ikke bahandle kunder den kommende uge.

Dette betyder også færre mennesker i butikken af ganen, og dermed også mindre smitterisiko - som vi vægter meget højt.

Maria vil være i butikken tirsdag og onsdag og passe alle kunder i Beauty Angel rummet, samt hjælpe til med afspritning og status. 

Line har valgt at


Ingen ved hvad der vil ske i morgen, og vi tager derfor også en dag af gangen, og vi skal nok opdatere dig løbende.

Tak fordi du læste med.


De kærligste hilsner

Helle, Paula, Line og Maria

CORONA VIRUS UPDATE

Torsdag 12/3-20 kl. 15.00


Vi har valgt at holde åben i klinikken, indtil videre, men vi revurdere hver aften for den efterfølgende dag. 

Vi har allerede en god hygiejne i klinikken, men vi har de sidste dage opgraderet væsentligt, for både at passe på dig og os selv.

Vi afspritter alle håndtag, borde, stole, disken, computeren, dankortterminal, uv lamper, Beauty Angel maskine, toiletter og meget mere flere gane om dagen og mellem hver kunde.  Når du kommer ind i klinikken, vil vi bede dig starte med at vaske hænder, hvorefter vi spritter hænder som vi plejer. Vi tager ALLE de forholdsregler vi kan og mere til. 


Vi ønsker, at du aflyser din tid, hvis du føler dig det mindste dårlig, utilpas eller forkølet. Ligeledes hvis du har været ude at rejse i et risiko område, skal du udsætte din tid min. 14 dage. Møder du alligevel syg op, vil vi sende dig hjem igen uden behandling - Vi skal passe på hinanden!

Ønsker du at udskyde din planlagte behandling eller aflyse den, har vi fuld forståelse for det. Her beder vi dig melde afbud i så god tid som muligt, og senest inden for 24 timer (se evt. vores afbudspolitik), så vi har muligheden for at give tiden til en på vores venteliste, som kunne ønske at få en tid.

Der er ingen tvivl om at COVID-19 corona virusen vil have store økonomiske koncekvenser, også for vores lille klinik. Derfor opfordrer vi til at du hjælper os, med at aflyse eller flytter dine tider hurtigst mulig, så vi kan planlægge vores arbejdstid bedst, gennem krisen. Vi vil ligeledes ændre på vores åbningstider, så vi kun holder åben efter aftale, og bliver derfor ikke unødigt i klinikken efter sidste kunde, hvis vi har mange afbud. 


Vi skal alle passe på hinanden, og sammen komme bedst muligt igennem denne krise.

De bedste hilsener

Helle, Paula, Line og Maria

Team Helle Vammen

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Storegade 36a

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

I Hadsund hvor vores klinik har sin beliggenhed er der GRATIS parkering i hele byen. Vi anbefaler at du parkere lige bag butikken, hvor der er stor parkeringsplads til rådighed.

Sæt GPS’en til Jacob Møllers Gade, 9560 Hadsund, og følg

P-skiltene, så kommer du lige hertil.


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Mobilepay: 81481

Betalingskort: dankort, visa, mastercard. 

Kontanter: Dansk valuta


ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 15.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Tirsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Onsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-15.00 efter aftale)

Torsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-17.00 efter aftale)

Fredag: 10.00 - 14.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Lørdag: Lukket

Søndag: LukketCopyright © 2020 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao