IBX Manicure

Vi filer dine negle i form og retter dine neglebånd. Herefter påfører vi IBX som er en gennemsigtig behandling, der trænger ned i neglen, og reparere og styrker neglen indefra. Denne behandling er specielt god til dig, der har skadet, flosset eller tynde negle. Vi afslutter behandlingen med plejende negleolie og fugtgivende håndlotion.

IBX er en behandling som styrker dine negle, og gør dem sunde igen. Produktet bliver lagt på dine negle, og det bliver varmet med en speciel lampe for at trænge dybt ned i dine negleplade lag. Herefter hærdes produktet nede i dine negle med en anden lampe, så det forbliver nede i dine negle, og gør en forskel. Der ligges forskellige produkter på, som tilpasses den enkelte negls tilstand.

Denne behandling er perfekt til:
Negle der flosser og deler sig. 
Bløde negle
Tørre negle


Man kan ikke se at man får produkt på neglen, da det ligger nede i neglen. Neglen opnår et sundt fugtet silkelook efterfølgende. 
Behandlingen kan både laves på mænd og kvinder, samt personer inden for hjemmeplejen og madindrustrien, da der ikke ligger produkt ovenpå neglen.
Pris  kr. 299,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Storegade 36a

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

I Hadsund hvor vores klinik har sin beliggenhed er der GRATIS parkering i hele byen. Vi anbefaler at du parkere lige bag butikken, hvor der er stor parkeringsplads til rådighed.

Sæt GPS’en til Jacob Møllers Gade, 9560 Hadsund, og følg

P-skiltene, så kommer du lige hertil.


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Mobilepay: 81481

Betalingskort: dankort, visa, mastercard. 

Kontanter: Dansk valuta


ÅBNINGSTIDER - Åben efter aftale

Mandag:   8.00 - 16.00 

Tirsdag:   8.00 - 16.00 

Onsdag:   8.00 - 13.00 

Torsdag:   8.00 - 16.00 

Fredag:   18.00  -16.00 

Lørdag:   Lukket

Søndag:   LukketCopyright © 2020 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao