IBX Manicure

Vi filer dine negle i form og retter dine neglebånd. Herefter påfører vi IBX som er en gennemsigtig behandling, der trænger ned i neglen, og reparere og styrker neglen indefra. Denne behandling er specielt god til dig, der har skadet, flosset eller tynde negle. Vi afslutter behandlingen med plejende negleolie og fugtgivende håndlotion.

IBX er en behandling som styrker dine negle, og gør dem sunde igen. Produktet bliver lagt på dine negle, og det bliver varmet med en speciel lampe for at trænge dybt ned i dine negleplade lag. Herefter hærdes produktet nede i dine negle med en anden lampe, så det forbliver nede i dine negle, og gør en forskel. Der ligges forskellige produkter på, som tilpasses den enkelte negls tilstand.

Denne behandling er perfekt til:
Negle der flosser og deler sig. 
Bløde negle
Tørre negle


Man kan ikke se at man får produkt på neglen, da det ligger nede i neglen. Neglen opnår et sundt fugtet silkelook efterfølgende. 
Behandlingen kan både laves på mænd og kvinder, samt personer inden for hjemmeplejen og madindrustrien, da der ikke ligger produkt ovenpå neglen.
Pris  kr. 299,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080 (Helava ApS)

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2021 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao