Update Reset
Update Reset

Kære kunde


Jaaaaaaa, nu må jeg åbne igen.... Og jeg glæder mig helt vildt, til at se mine dejlige elskede kunder igen. 

Men denne åbning bliver meget anderledes for mig, da der er sket utrolig meget under denne nedlukning af liberale erhverv. Jeg har lukket min elskede butik i Storegade i Hadsund, og åbner nu midlertidig op i Vive Forsamlingshus, ( Rostrupvej 1, Vive, 9560 Hadsund ) indtil ombygningen af min nye klinik i vores hjem bliver færdig.

Mine arbejdstider bliver fremadrettet anderledes, da jeg fik konstateret diskus udposninger i lænden sidste år, og selvfølgelig skal tage hensyn til det. Jeg træner en del, men ingen ved endnu, hvad kroppen siger til at komme igang igen. Jeg følger anbefalingerne fra min fysioterapeut, om hvordan jeg skal opstarte mit arbejde igen, og mest skånsomt for mig. Til en start vil mine tider primært ligge om formiddagen.

Går opstarten godt med ryggen, tilbyder jeg ekstra tider løbende, ligeledes hvis der opstår afbud i kalenderen. Men jeg kan desværre ikke love at jeg har plads til alle kunder igen, men til at starte med får alle faste kunder, der har fået sin tid aflyst i nedluking, første-ret til en ny tid.


Jeg opretter en lukket gruppe på facebook, udelukkende for faste kunder, hvor alle mine ekstra tider tilbydes, så ønsker du en tid hos mig igen, inviteres du ind i gruppen.


Nu til alle restriktionerne....

Regeringen pålægger os i liberale erhverv en række krav, som skal overholdes i forbindelse med genåbningen d. 6/4-2021.


Restriktionerne hos mig bliver fremadrettet:

* Kom kun hvis du føler dig 100% rask

* Bær mundbind eller visir.

* Vask og sprit hænder så snart du kommer ind ad døren.

* Fremvis dit coronapas via “Min Sundhed eller udprintet” (Du skal kunne fremvise Negativ test som max er 72 timer ved ankomst, eller at du er færdig vaccineret, eller du har været smittet med coronavirus inden for de sidste 2-12 uger)

* Kom alene hvis ikke andet aftales på forhånd.

* Hav tålmodighed, hvis jeg lige har brug for at rejse mig og strække ryggen under din behandling

* Betal med kontanter eller mobilepay (dankort terminalen er opsagt under lockdown)

* Alle luft kram er mere end velkommen :-) 


Jeg har den fulde forståelse for, hvis du ikke er for regeringens regler. Jeg vælger dog at overholde dem hos mig, så jeg kan få lov til at åbne op igen og forhåbentlig forblive åben. Desuden ønsker jeg ikke, at hverken du eller jeg skal modtage bøder, som der pt. skrives om.

Ønsker du ikke at efterleve ovenstående restriktioner, beder jeg dig om ikke at bestille en tid hos mig eller vente til restriktionerne ændres igen.

Booker du alligevel en tid, uden at efterleve restriktionerne, er jeg nødsaget til at afvise dig, og opkræve den fulde behandlings pris, da jeg så ikke har mulighed for at booke en anden kunde ind.

Ønsker du en tid hos mig igen, i mine nye omgivelser, så vil jeg glæde mig SÅ meget til at se dig og forkæle dig igen. 

Hvis du ikke ønsker en ny tid hos mig, eller bare ønske at vente lidt endnu, så vil jeg elske hvis du alligevel siger “HEJ” når du møder mig på din vej.


De kærligste hilsner og rigtig god påske

Helle VammenKONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080 (Helava ApS)

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2021 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao