Lej et Infrarød varmetæppe

Er du i tvivl om et infrarødt varmetæppe er noget for dig? Eller vil du gerne lige prøve det, inden du eventuelt investerer i dit eget tæppe?

Så giver jeg dig muligheden for at leje et tæppe hos mig. Så kan du stille og roligt prøve tæppet og opleve hvad det kan gøre for dig.

Jeg mener nemlig alle skal have muligheden, efter jeg selv har oplevet hvilken forskel det har gjort for mig.

Hvis du efter din leje periode, selv ønsker at investerer i et tæppe, så trækker jeg en uges lejepris fra prisen på dit nye tæppe – dog senest 5 dage efter du har afleveret dit lejetæppe.

Når du ønsker at leje et infrarødt tæppe, så kontakter du mig på telefon/sms 22561414 og så aftaler vi hvornår du kan afhente dit tæppe her i klinikken. Du modtager samtidig oplæring og får besvaret eventuelle spørgsmål.

Jeg tilbyder sparring igennem hele din lejeperiode, så du altid er tryg ved brug af det infrarøde tæppe og får det optimale ud af dine lejeperiode.


Pris:

1 uge – 500,-

2 uger – 800,-


Hvis du efter din leje periode, selv ønsker at investerer i et tæppe, så trækker jeg 1 uges lejepris fra prisen på dit nye tæppe – dog senest 5 dage efter du har afleveret dit lejetæppe.


Når du lejer et tæppe underskriver du en lejekontrakt, at du blandt andet godkender at du har fået udleveret tæppet og er forpligtet til at aflevere det tilbage igen, på en aftalt dato. Ligeledes betales et depositum på 1.500,- ved udlejning, som dækker hvis tæppet er misvedligeholdt og eller beskadiget under lejeperioden. Er tæppet i fin stand når det afleveres, tilbagebetales depositummet selvfølgelig til din konto.

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080 (Helava ApS)

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2022 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao