Elleebana Lash Lift - Permanent vippebuk inkl. proteinkur og farve af vipper


Langtidsholdbar buk af dine vipper.

Lash Lift:
Med en enkelt professionel Elleebana Lash Lift behandling, opnår du smukke buede vipper, som virker meget længere, og du får et mere forførende udtryk. Med et lash list, får du det absolutte bedste resultat med dine naturlige vipper. Det åbner dine øjne op, og dine vipper virker længere, tykkere og mørkere. Hvilket gør at mange ikke behøver at anvende mascara efterfølgende. Anvender man mascara, vil man føle man har fået de mest fantastiske vipper fra naturens side efter behandlingen. 
Et lash lift holder 6-8 uger, alt efter ens naturlige vipper.
Du slipper desuden for at anvende vippebukker dagligt mere, som slider og ødeligger dine vipper. Med et lash lift opnår du et smukt og harmonisk løft til dine vipper. 

Vi anvender Elleebana lash lift produkter, da de har de blødeste silicone forme, som giver et blødt og skånsomt lift. Desuden er produkterne ikke testet på dyr, er uden formaldehyd og kommer kun i små satches / pakker, så du altid får helt friske produkter i din behandlingen, og desuden sikre dette en høj hygiejne. Det mener vi nemlig, du som kunde fortjener.

Farvning af vipper:
Vi farver dine vipper, så dine vipper er endnu mere markerede og synlige med dit lash lift. Vi farver kun de øverste vipper, når det gøres i forbindelse med lash lift. 

Lash Dose:
Efter lash lift påfører vi dine vipper Lash Dose som er en plejende proteinkur til dine vipper. Lash dose giver dine vipper ultimativ pleje og fugt, og giver dig et endnu smukkere resultat. 
Vi har valgt at inkludere Lash Dose proteinkur i alle vores lash lift behandlinger, for at give dig som kunde det absolutte bedste resultat og for at passe på dine smukke vipper.

Før behandlingen:
Du bedes møde op UDEN make-up, kommer du med makeup skal du fjerne det inden din behandling kan påbegyndes. Dette for at sikre dig et godt resultat. Du vil ligeledes blive bedt om at udfylde en godkendelsesblanket inden behandlingen. 
Har du udfordringer med allergi, tilbyder vi en allergitest inden din behandling. Testen skal tages minimum 24 timer inden din behandling.

Behandlingen:
Vi byder dig inden for i vores behandlingsrum, som kun er indrettet til vippe og bryn behandlinger. Vi putter dig på en opvarmet briks, med lune tæpper og puder, så du kan føle dig tryg og afslappet  under din behandling. Vi sætter beroligende musik på, så du kan få en pause fra hverdagens stress og jag, samt pleje og forkæle dig selv for en stund. (Ønsker du at høre dit eget musik via små høretelefoner, er du velkommen til dette) Når du ligger godt og afslappet, begynder vi behandlingen. Behandlingen foregår med lukede øjne.
Vi afrenser dine vipper, for at sikre at de er helt rene inden behandlingen. Herefter påsætter vi silikone formene på dine øjne og påføre de forskellige produkter, som skaber dit smukke lash lift.

Når behandlingen er overstået, får du et spejl, så du kan se dit resultat. Vi oplyser dig om vedligeholdelse og pleje af dine vipper. Herefter kan du rejse dig og og forlade behandlerrummet.

Efter behandlingen:
Efter behandlingen er det utrolig vigtigt at dine vipper får ro i 24 timer. Herefter kan du gøre præcis som du plejer. Bruge mascara hvis du ønsker dette, bade og svømme, bruge sæbe og olieholdige produkter, cremer m.m.
Vi vil anbefaler dig, at du invistere i og anvender en god vippe conditioner og serum. En vippe conditioner plejer og fugter dine vipper, så de forbliver smukke og lækre, samt for at undgå udtørring af dine vipper hvis du får lavet lash lift kontinuerligt. Hvis du ønsker kraftigere og længere vipper anbefaler vi, at du ligeledes anvender en vippeserum, for at opnå de smukkeste naturlige vipper. 

Skulle du have nogle spørgsmål, iforhold til behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller at ringe til os, så skal vi gøre det bedste for at besvare alle dine spørgsmål. 
 
Pris  kr. 549,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2021 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao