Spørgsmål og svar

Har du nogle spørgsmål, har jeg lavet en liste med spørgsmål og svar om negle som måske kan hjælpe dig. Finder du ikke lige det svar som du søger, er du altid velkommen til at skrive til mig, via kontaktformularen på kontakt siden, eller sende mig en besked via facebook. 

Jeg tilføjer med jævne mellemrum nye spørgsmål og svar. 

Kan jeg få ordnet mine negle, hvis jeg har svamp i neglene?

Nej, jeg kan desværre ikke ordne dine negle hvis du har svamp eller anden infektion. Dette kan jeg ikke af hygiejnemessige årsager, og beskyttelse af mig selv som behandlere og mine andre kunder. Jeg henviser dig til lægen for at komme i behandling, og når du er behandlet og symtomfri, kan jeg igen behandle dine negle. 

Skal jeg klippe mine negle inden jeg kommer?

Nej, lad endelig være med det. Det gør intet at de har forskellige længder, er for lange, har hakker og måske er skæve. Jeg kan bedst skabe det flotteste resultat for dig, når jeg får dine negle uberørt. Så kan jeg bedst file dem i ens og flot form.

Hvor lang tid holder mine negle?

Det er meget individuelt hvor lang til et sæt negle holder, men gennerelt/gennemsnitlig holder et sæt negle 3-5 uger. 

God holdbarhed forudsætter, at man passer godt på sine negle, undgår små som store stød og slag og ikke anvender sine negle som værktøj. Ligeledes er det vigtigt at neglene få negleolie 2-3 gange dagligt, for at fugte og passe på neglene. Olie forlænger holdbarheden merkant. 

Er man ikke vant til at have negle på, skal man forvente kortere holdbarhed, da man skal vende sig til at have negle på, og anvende fingerne uden at støde neglene.

Er man derimod vant til at have negle på konstant, og har haft det i en årrække, og skåner og passer på dem, kan de holde op til 6-8 uger ved korrekt pasning. (Dette anbefales dog ikke, da udgroningen og balancen i neglen ikke længere er optimal og man derved kan påføre naturneglen skader - opfyldning anbefales hver 3-4 uge.)

Noget der kan give en ringere holdbarhed, er desuden hvis neglene udsættes for meget vand, og især sammen med rengørringsmidler. Så meget rengørring, opvask, svømning og desuden badeferier er med til at forringe holdbarheden.

Store temperatur svingninger har også indflydelse på neglene. Bær derfor altid handsker om vinteren, hvor man går inde fra varmen og ud i kulden. 


En god huskeregel er: Bær og behandel dine negle som diamanter :-)

Hvor ofte skal mine negle fyldes op?

Jeg anbefaler at man får sine negle vedligeholdt/fyldt op hver 3-4 uge, Vælger man at gå længere tid er neglene ikke længere stabile, da neglens styrkepunkt har rykket sig, og neglen har ligeledes fået en tydelig udvoksning. 

Jeg har opdaget en skade på min negl, hvad skal jeg gøre?

Jeg anbefaler altid du kontakter mig. Så finder vi sammen ud af den bedste løsning for dig. 

Min negle behandling lever ikke op til mine forventninger, hvad gør jeg?

Jeg vil altid gerne at du kontakter mig, så hurtigt som muligt. Hvis jeg ikke ved, at noget ikke er som det skal være ved dine negle,  så har jeg ingen chance for at lave det om eller rette op på en evt. fejl. Jeg ønsker at du som kunde altid er glad for dine behandlinger, og jeg er kun taknemlige hvis du kontakter mig. Du kontakter mig ved at ringe eller sende en besked til mig (se kontakt side)

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 41 6000 41


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2024 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao