Spørgsmål og svar

Sidder du med nogle spørgsmål, har vi lavet en liste med spørgsmål og svar som måske kan hjælpe dig. Finder du ikke lige det svar som du søger, er du altid velkommen til at skrive til os, via kontaktformularen på kontakt siden, eller sende os en besked via facebook. 

Vi tilføjer med jævne mellemrum nye spørgsmål og svar. 

Kan jeg få ordnet mine negle, hvis jeg har svamp i neglene?

Nej, vi kan desværre ikke ordne dine negle hvis du har svamp eller anden infektion. Dette kan vi ikke af hygiejnemessige årsager, og beskyttelse af os selv som behandlere og vores andre kunder. Vi henviser dig til lægen for at komme i behandling, og når du er behandlet og symtomfri, kan vi igen behandle dine negle. 

Skal jeg klippe mine negle inden jeg kommer?

Nej, lad endelig være med det. Det gør intet at de har forskellige længder, er for lange, har hakker og måske er skæve. Vi kan bedst skabe det flotteste resultat for dig, når vi får dine negle uberørt. Så kan vi bedst file dem i ens og flot form.

Hvor lang tid holder mine negle?

Det er meget individuelt hvor lang til et sæt negle holder, men gennerelt/gennemsnitlig holder et sæt negle 3-5 uger. 

God holdbarhed forudsætter, at man passer godt på sine negle, undgår små som store stød og slag og ikke anvender sine negle som værktøj. Ligeledes er det vigtigt at neglene få negleolie 2-3 gange dagligt, for at fugte og passe på neglene. Olie forlænger holdbarheden merkant. 

Er man ikke vant til at have negle på, skal man forvente kortere holdbarhed, da man skal vende sig til at have negle på, og anvende fingerne uden at støde neglene.

Er man derimod vant til at have negle på konstant, og har haft det i en årrække, og skåner og passer på dem, kan de holde op til 6-8 uger ved korrekt pasning. (Dette anbefales dog ikke, da udgroningen og balancen i neglen ikke længere er optimal og man derved kan påføre naturneglen skader - opfyldning anbefales hver 3-4 uge.)

Noget der kan give en ringere holdbarhed, er desuden hvis neglene udsættes for meget vand, og især sammen med rengørringsmidler. Så meget rengørring, opvask, svømning og desuden badeferier er med til at forringe holdbarheden.

Store temperatur svingninger har også indflydelse på neglene. Bær derfor altid handsker om vinteren, hvor man går inde fra varmen og ud i kulden. 


En god huskeregel er: Bær og behandel dine negle som diamanter :-)

Hvor ofte skal mine negle fyldes op?

Vi anbefaler at man får sine negle vedligeholdt/fyldt op hver 3-4 uge, Vælger man at gå længere tid er neglene ikke længere stabile, da neglens styrkepunkt har rykket sig, og neglen har ligeledes fået en tydelig udvoksning. 

Jeg har opdaget en skade på min negl, hvad skal jeg gøre?

Vi anbefaler altid du kontakter os. Så finder vi sammen ud af en løsning for dig. 

Min behandling lever ikke op til mine forventninger, hvad gør jeg?

Vi vil altid gerne at du kontakter os, så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke ved, at noget ikke er som det skal være, så har vi ingen chance for at lave det om eller forbedre os. Vi ønsker at du som kunde altid er glad for dine behandlinger, og vi er kun taknemlige hvis du kontakter os. Du kontakter os ved at ringe til os eller sende en besked til os (se kontakt side)

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Storegade 36a

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

I Hadsund hvor vores klinik har sin beliggenhed er der GRATIS parkering i hele byen. Vi anbefaler at du parkere lige bag butikken, hvor der er stor parkeringsplads til rådighed.

Sæt GPS’en til Jacob Møllers Gade, 9560 Hadsund, og følg

P-skiltene, så kommer du lige hertil.


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Mobilepay: 81481

Betalingskort: dankort, visa, mastercard. 

Kontanter: Dansk valuta


ÅBNINGSTIDER - Åben efter aftale

Mandag:   8.00 - 16.00 

Tirsdag:   8.00 - 16.00 

Onsdag:   8.00 - 13.00 

Torsdag:   8.00 - 16.00 

Fredag:   18.00  -16.00 

Lørdag:   Lukket

Søndag:   LukketCopyright © 2020 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao