OM OS

Vi glæder os til at tage imod dig hos Helle Vammen hvor vi har dig som kunde i centrum.  Vi lægger en ære i at skabe smukke og individuelle resultater, der passer præcis til dig og dine ønsker.

Vi ser vigtigheden i uddannelse, og at holde os opdateret løbende inden for vores fag. Dette skaber de bedste resultater, og sikre dig som kunde højt kvalificeret, og veluddannet personale. Ligeledes nyder vi også at lære fra os, og har derfor ofte tilknyttet elever til salonen. Vi ser nemlig vigtigheden i at uddanne den kommende generation. Alle vores medarbejdere deltager årligt i kurser og uddannelser.

Det er vigtigt for os, at personalet hos Helle Vammen altid er opdateret med det sidste nye. Både for at du som kunde, er i trykke hænder, men i lige så stor grad for at personalet opnår personlig udvikling, og forsætter med at elske deres fag - For på den måde præstere vi det bedste.

Vi bruger rigtig mange af vores bedste timer i livet på vores arbejde, og det er derfor vigtigt at vi trives i et godt miljø og vi har det godt kollegaer imellem - OG DET HAR VI.

De bedste hilsner

Team Helle Vammen 

ELEVER

Helle Vammen er uddannelsessted, for personer der ønsker en professionel negle uddannelse.

Under negleteknikernes uddannelse, udfører de behandlinger til nedsatte priser, for at dygtiggøre sig i sit erhverv. Behandlinger og priser, reguleres efter den enkeltes resultater og uddannelsesmæssige niveau.

Det vil være forskelligt hvilke behandlinger, den enkelte negleteknikker vil tilbyde igennem sin uddannelsestid. Der er fokus på forskellige behandlinger igennem hele uddannelsen.

Behandlinger, prisreguleringer mm. offentliggøres på vores Facebook side, samt via mail (hvis mail adresse er registreret i vores bookingsystem).

“Jeg håber i vil tage godt imod disse dygtige elever, og støtte dem gennem deres uddannelser”

Mange hilsener Helle Vammen - Indehaver af klinik Helle Vammen


KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Storegade 36a

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

I Hadsund hvor vores klinik har sin beliggenhed er der GRATIS parkering i hele byen. Vi anbefaler at du parkere lige bag butikken, hvor der er stor parkeringsplads til rådighed.

Sæt GPS’en til Jacob Møllers Gade, 9560 Hadsund, og følg

P-skiltene, så kommer du lige hertil.


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Mobilepay: 81481

Betalingskort: dankort, visa, mastercard. 

Kontanter: Dansk valuta


ÅBNINGSTIDER - Åben efter aftale

Mandag:   8.00 - 16.00 

Tirsdag:   8.00 - 16.00 

Onsdag:   8.00 - 13.00 

Torsdag:   8.00 - 16.00 

Fredag:   18.00  -16.00 

Lørdag:   Lukket

Søndag:   LukketCopyright © 2020 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao