OM OS

Vi glæder os til at tage imod dig hos Helle Vammen hvor vi har dig som kunde i centrum.  Vi lægger en ære i at skabe smukke og individuelle resultater, der passer præcis til dig og dine ønsker.

Vi ser vigtigheden i uddannelse, og at holde os opdateret løbende inden for vores fag. Dette skaber de bedste resultater, og sikre dig som kunde højt kvalificeret, og veluddannet personale. Ligeledes nyder vi også at lære fra os, og har derfor ofte tilknyttet elever til salonen. Vi ser nemlig vigtigheden i at uddanne den kommende generation. Alle vores medarbejdere deltager årligt i kurser og uddannelser.

Det er vigtigt for os, at personalet hos Helle Vammen altid er opdateret med det sidste nye. Både for at du som kunde, er i trykke hænder, men i lige så stor grad for at personalet opnår personlig udvikling, og forsætter med at elske deres fag - For på den måde præstere vi det bedste.

Vi bruger rigtig mange af vores bedste timer i livet på vores arbejde, og det er derfor vigtigt at vi trives i et godt miljø og vi har det godt kollegaer imellem - OG DET HAR VI.

De bedste hilsner

Team Helle Vammen 

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 41 6000 41


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2024 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao