Update Reset

HISTORIEN

Klinikken ”Helle Vammen”, åbnede helt tilbage i 2007, under navnet ”Negleshoppen”. Klinikken er ejet af Helle Vammen, der også er den primære leder af den daglige drift.

I 2006 påbegynder Helle uddannelsen som negletekniker, og bliver hurtigt en af de allermest dedikerede negleteknikere i landet. Det der startede som en hobby udvikler sig, og Helle tager en række uddannelser indenfor forskellige produkter og teknikker, og hurtigt kommer der mange diplomer op at hænge på væggen.

Allerede i 2007 deltages til Danmarks Mesterskaberne i negle, dog blot som gæst. Her oplever hun branchen helt tæt på, og beslutter sig for at gå all in, i denne branche af skønhed.

Helle tilmelder sig sit første kursus i ”Konkurrence negle” i 2008. Der trænes, trænes og trænes gennem hele året, hvor hendes teknikker forfines, og der skabes smukkere og smukkere resultater. For selv om det måske ser nemt ud, når man sidder til en behandling, så ligger der 1000 vis af timers hård træning bag, for at skabe det perfekte resultat, hver gang!

Endelig i 2009 stiller Helle op som debutant, til sit første Danmarksmesterskab i negle, og det viser sig at blive en helt fantastisk weekend. Helle ender på podiet som ikke mindre end dobbelt danmarksmester i både franske negle og i nailart. (Nailart er en konkurrenceform hvor det – som navnet afspejler – er negle der er udført som små kunstværker, med et tema hvor såvel neglemodellen, tøj, farver, negle og accessories nøje er afstemt med hinanden)

Herefter er nye mål sat, og Helle vinder gennem de næste år mange konkurrencer i Danmark, men også internationalt opnås der mange flotte resultater.


Her kan blandt andet nævnes:

6 Danmarks Mesterskaber,

Flotte placeringer ved Europamesterskaberne

Flotte placeringer ved worldcup

Bronze medalje til Nail Olympics i London. 


I 2011 bliver Helle udtaget til at blive educator (underviser), og rejser til Korea for at tage sin eksamen, og samtidig deltage i Global Nailcup. Dette betyder At Helle i dag kan uddanne andre negleteknikere med internationalt diplom, og under internationale standarder.

I 2014 efter endt barsel, åbner Helle den nuværende klinik i store nye lokaler, midt i Hadsunds gågade under navnet Negleshoppen.

I 2018 ændres navnet til Helle Vammen, som er blevet et kendt brand indenfor branchen, både hos andre negleteknikere, og ikke mindst hos de mange tilfredse kunder, der hver dag besøger klinikken til behandling.


BØRN & BABYER I KLINIKKEN

Vi ELSKER børn hos Helle Vammen, men vi ønsker også der skal være kvalitetstid til dig. Vi ønsker at skabe et hul i din hverdagen, et pusterum hvor du kan komme ned i gear og blive forkælet. Hvilket du bedst gør når du er her alene.

Ligeledes leverer vi også det bedste stykke arbejde til dig, hvis vi kan arbejde uforstyrret. Så snart der lige skal samles en sut op til den lille, eller gives en snack fra tasken, påvirker det kvaliteten af din behandling. Der kan fx. komme støv i dine negle, eller de hærder måske ikke korekt, fordi hænderne bevæges ud og ind af lampen. Ligeledes stresser det både dig og os, hvis dit barn fx. er ulykkelig og græder, hvilket også kan forringe kvaliteten af det arbejde vi gør vores bedste for at udføre.

Er du i den sutiation hvor du er nødsaget til at tage dit barn med, ønsker vi du tager en ekstra person med, til at se efter dit barn. Det er nemlig ikke altid at lille baby ønsker at sove de to timer, som man lige har planlagt. Måske bliver det større barn urolig og ikke kan sidde stille mere, eller Ipaden er kedelig efter 1 time.

Så for dit barns, din egen og for vores skyld, så tag en ekstra person med, som kan passe, underholde eller gå en tur med dit barn, så du kan nyde din behandling 100%.

Tak for din forståelse.
KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Storegade 36a

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

I Hadsund hvor vores klinik har sin beliggenhed er der GRATIS parkering i hele byen. Vi anbefaler at du parkere lige bag butikken, hvor der er stor parkeringsplads til rådighed.

Sæt GPS’en til Jacob Møllers Gade, 9560 Hadsund, og følg

P-skiltene, så kommer du lige hertil.


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Mobilepay: 81481

Betalingskort: dankort, visa, mastercard. 

Kontanter: Dansk valuta


ÅBNINGSTIDER

Mandag: 10.00 - 15.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Tirsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Onsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-15.00 efter aftale)

Torsdag: 10.00 - 15.00 (8.00-17.00 efter aftale)

Fredag: 10.00 - 14.00 (8.00-16.00 efter aftale)

Lørdag: Lukket

Søndag: LukketCopyright © 2020 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao