Update Reset

HISTORIEN

Klinikken ”Helle Vammen”, åbnede helt tilbage i 2007, under navnet ”Negleshoppen”. Klinikken er ejet af Helle Vammen, der også er den primære leder af den daglige drift.

I 2006 påbegynder Helle uddannelsen som negletekniker, og bliver hurtigt en af de allermest dedikerede negleteknikere i landet. Det der startede som en hobby udvikler sig, og Helle tager en række uddannelser indenfor forskellige produkter og teknikker, og hurtigt kommer der mange diplomer op at hænge på væggen.

Allerede i 2007 deltages til Danmarks Mesterskaberne i negle, dog blot som gæst. Her oplever hun branchen helt tæt på, og beslutter sig for at gå all in, i denne branche af skønhed.

Helle tilmelder sig sit første kursus i ”Konkurrence negle” i 2008. Der trænes, trænes og trænes gennem hele året, hvor hendes teknikker forfines, og der skabes smukkere og smukkere resultater. For selv om det måske ser nemt ud, når man sidder til en behandling, så ligger der 1000 vis af timers hård træning bag, for at skabe det perfekte resultat, hver gang!

Endelig i 2009 stiller Helle op som debutant, til sit første Danmarksmesterskab i negle, og det viser sig at blive en helt fantastisk weekend. Helle ender på podiet som ikke mindre end dobbelt danmarksmester i både franske negle og i nailart. (Nailart er en konkurrenceform hvor det – som navnet afspejler – er negle der er udført som små kunstværker, med et tema hvor såvel neglemodellen, tøj, farver, negle og accessories nøje er afstemt med hinanden)

Herefter er nye mål sat, og Helle vinder gennem de næste år mange konkurrencer i Danmark, men også internationalt opnås der mange flotte resultater.


Her kan blandt andet nævnes:

6 Danmarks Mesterskaber,

Flotte placeringer ved Europamesterskaberne

Flotte placeringer ved worldcup

Bronze medalje til Nail Olympics i London. 


I 2011 bliver Helle udtaget til at blive educator (underviser), og rejser til Korea for at tage sin eksamen, og samtidig deltage i Global Nailcup. Dette betyder At Helle i dag kan uddanne andre negleteknikere med internationalt diplom, og under internationale standarder.

I 2014 efter endt barsel, åbner Helle den nuværende klinik i store nye lokaler, midt i Hadsunds gågade under navnet Negleshoppen.

I 2018 ændres navnet til Helle Vammen, som er blevet et kendt brand indenfor branchen, både hos andre negleteknikere, og ikke mindst hos de mange tilfredse kunder, der hver dag besøger klinikken til behandling.


KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 41 6000 41


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2024 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao