Infrarød Saunatæppe - Oplev den fantastiske følelse dybt i kroppen

Oplev den fantastiske følelse det er at ligge i er infrarød saunatæppe. Det giver med det samme en dyb ro og varme helt ind i kroppen, som afspænder og lindre uro, muskel og led smerter. 

Et infrarød saunatæppe udsender elektromagnetiske varmebølger, som skaber vibrationer og varme i dybden i din krop. – Varmebølgerne er ufarlige og forårsager ingen skader indeni såvel som uden på din krop. Forskellen på et almindeligt varmetæppe og et infrarødtæppe er, at et varmetæppe varmer overfladisk, hvor et infrarødtæppe varmer dig op indefra.


Et infrarød saunatæppe bliver brugt til rigtig mange forskellige formål, alt efter hvilke udfordringer eller irritationer man måtte have. 


Infrarød tæppet kan bidrage til og være behjælpelig i mod:

 • Smertelindring i muskler
 • Lindring af ledsmerter og stivhed
 • Spændingdhovedpine
 • Ro i kroppen og nærvesystemet
 • Bedre nattesøvn
 • Reducere stress og træthed
 • Øger produktion af hvide blodceller – Styrker immunforsvaret
 • Sænker blodtrykket
 • Større velvære
 • Uro i benene - restless legs - RLS
 • Restitution efter sport/træning
 • Prikken og følsesløshed
 • Menstruationssmerter
 • Fibromyalgi
 • Gigt
 • Irriteret tarmsystem
 • Betændelse tilstande i kroppen
 • Blæreirritation
 • Forbedret blodcirkulation
 • Afgiftning af kroppen - Detox
 • Vægttab og fedtreducering
 • Aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse samt øger cellernes stofskifte.
 • Afslappende pause i hverdagen
 • Giver energi

Hvorfor jeg bruger et infrarød sauna tæppe

- og nu har valgt at forhandle dem

For et par år siden, får jeg konstateret diskus udposninger i lænden, svarende til 3 diskus prolaps, med mange gener og smerter tilfølge. Derudover har mit arbejde som bla. negletekniker efterfølgende krævet, at jeg har stået op ved hæve sænkebord og udført alle mine behandlinger, som ligeledes har givet kroppen udfordringer. 


Nogle af mine udfordringer:

 • Smerter i lænden
 • Snurren i balder, iskastnærver og ned i benene
 • Ondt i ryggen, nakken og skuldre
 • Uro og smerter i kroppen
 • Spændingdhovedpine
 • Træthed i kroppen pga smerter


Jeg har prøvet utallige ting efter anbefaling fra sygehus, fysioterapeaut, kiropraktor, samt personlig træner. Det hjælper selvfølgelig, men mit supplement med at ligge herhjemme og få behandlinger i mit infrarøde tæppe, har bare gjort en stor forskel for mig. Så snart kroppen "driller" ligger jeg mig i tæppet, hvilket oftest resultere i, at jeg kan tage toppen af min hovedpine, samt mine smerter i kroppen, så jeg kan undgå helt eller delvist mit smertestillende - hvilket er noget jeg sætter kæmpe stor pris på. Den ro og afslappethed det giver mig i kroppen, gør at jeg endnu ikke har kunnet holde mine øjne åbne igennem behandlingen, da jeg bare slapper totalt af, og dermed også får en super dejlig pause i hverdagen. 


Jeg har haft så stor gavn af mit infrarøde varmetæppe, at jeg ønsker at andre også skal have muligheden for at mærke dets effekt. Jeg har derfor fået forhandlingen af de lækreste tæpper her i klinikken, som jeg både udlejer og sælger.

Jeg kan kun anbefale at prøve et infrarødt tæppe, lige meget hvad du måtte ønske effekt på, for det kan virkelig mere end man lige tror.

Mange hilsner

Helle Vammen.

Varmetæppe vs. Infrarød saunatæppe


Der er stor forskel på hvordan de to tæpper føles og virker på din krop. 

Det almindelige varmetæppe, udsender varme som føles dejligt lunt på overfladen af din hud, og langt de fleste har prøves at ligge på sådan et tæppe. Det kan lindre ømhed og frigive varme i overfladen af din hud, og ikke mindst give varmen hvis man fryser. 

Det infrarøde saunatæppe, virker med FIR infrarøde varmebølger, som går meget dybere i kroppen, og føles som om kroppen bliver varmet op inden i. Teknologien i disse tæpper gør derfor at man kan bidrage til at hjælpe kroppen inden i, og de problematikker man måtte have der. 


Brug af Infrarød Sauna tæppe

- Få mest ud af dit Sauna tæppe med denne vejledning

Mange brugere af ScanRix-tæppet ønsker hurtige resultater, men det fås IKKE ved at skrue temperaturen op på max. og ligge der så længe som muligt!

Første gang du bruger tæppet, kan du enten ligge der i kort tid ved høj varme eller i længere tid ved lav varme.

Start f.eks. ud med 45-50° i 20 minutter, 3-4 gange om ugen. Derefter kan du stille og roligt bygge op i både tid, temperatur og behandlingstid.

Vi anbefaler altid, at du lægger et lag stof mellem dig og tæppet (kravl ned i et dynebetræk - det er helt perfekt). Bruger du tæppet med temperatur over 50° er det vigtigt, at du følger denne anbefaling, da du kommer til at svede en del.

Alle reagerer forskelligt på behandlingen og har du mange diagnoser eller diagnoser, der involverer dine muskler, led og knogler kan du få udrensningssymptomer som hovedpine og utilpashed. Overdriver du behandlingen vil udrensningssymptomerne være indikation på, at du er nået grænsen for, hvad du kan tåle. Det er bedre, du giver din krop ro til at komme af med alle affaldsstofferne og bruger det få gange om ugen - end at du overdriver og f.eks. får hovedpine, hver gang du har brugt tæppet! Men det er meget forskelligt, hvordan den enkelte reagerer - og derfor må du prøve dig frem i det tempo, du finder mest behageligt.

Sørg for at drikke rigelig vand, når du har ligget i tæppet, da det vil hjælpe kroppen til at udrense.

Efter brug bør du aftørre tæppet med en fugtig klud med mildt opvaskemiddel eller som vi anbefaler, kolloidt sølv, da det er desinficerende.

Fold først tæppet sammen, når det er helt tørt.

Lej et Infrarød varmetæppe

Er du i tvivl om et infrarødt varmetæppe er noget for dig? Eller vil du gerne lige prøve det, inden du eventuelt investerer i dit eget tæppe?

Så giver jeg dig muligheden for at leje et tæppe hos mig. Så kan du stille og roligt prøve tæppet og opleve hvad det kan gøre for dig.

Jeg mener nemlig alle skal have muligheden, efter jeg selv har oplevet hvilken forskel det har gjort for mig.


Hvis du efter din leje periode, selv ønsker at investerer i et tæppe, så trækker jeg en uges lejepris fra prisen på dit nye tæppe – dog senest 5 dage efter du har afleveret dit lejetæppe.

Når du ønsker at leje et infrarødt tæppe, så kontakter du mig på telefon/sms 22561414 og så aftaler vi hvornår du kan afhente dit tæppe her i klinikken. Du modtager samtidig oplæring og får besvaret eventuelle spørgsmål.

Jeg tilbyder sparring igennem hele din lejeperiode, så du altid er tryg ved brug af det infrarøde tæppe og får det optimale ud af dine lejeperiode.


Pris:

1 uge – 500,-

2 uger – 800,-


Hvis du efter din leje periode, selv ønsker at investerer i et tæppe, så trækker jeg 1 uges lejepris fra prisen på dit nye tæppe – dog senest 5 dage efter du har afleveret dit lejetæppe.


Når du lejer et tæppe underskriver du en lejekontrakt, at du blandt andet godkender at du har fået udleveret tæppet og er forpligtet til at aflevere det tilbage igen, på en aftalt dato. Ligeledes betales et depositum på 1.500,- ved udlejning, som dækker hvis tæppet er misvedligeholdt og eller beskadiget under lejeperioden. Er tæppet i fin stand når det afleveres, tilbagebetales depositummet selvfølgelig til din konto, eller fratrækkes beløbet på dit nye tæppe. 

Garenti ved køb af tæppe

Ved køb af et nyt infrarød tæppe, sendes det direkte til din adresse eller afhentes i klinikken. Pakken er plumberet, og brydes denne bortfalder din fortrydelsesret, da tæppet derefter ikke kan vidresælges af hygiejne messige årsager. Dette garentere samtidig dig, at der aldrig har lagt andre i dit nye tæppe. 

Du har 24 måneders reklamationsret, fra købsdatoen. 

Der tilbyder teknisk support på tæpperne. Skulle der være en fejl på et produkt - hvilket heldigvis er meget sjældent - så bliver dit tæppe tjekket her i Danmark. På den måde er du altid sikret en hurtig ekspedition og et hurtigt svar på en reklamation.

Ønsker du at anvende reklamationsretten, så sendes en returlabel direkte til dig - og finder vi fejl på produktet, så sender vi et nyt tæppe direkte til dig.

Reklamationsretten dækker ikke en skade opstået ved forkert brug eller hærværk på tæppet. 

Brugervejledning - Infrarød sauna tæppe

- Sådan starter du dit tæppe op


• Fold tæppet ud på et fladt underlag. Har du særligt behov for støtte f.eks. ved nakke eller lænd, lægges puder under tæppet. Læg eventuelt et håndklæde, et lagen eller dynebetræk under/om dig, hvis du bruger høj varme.


• Tilslut de tre ledninger til de 3 zoner (Ved udlejningstæppe er ledningerne nummereret).

Zone 1: til den øverste del af kroppen – øverst på boksen

Zone 2: til midterste del – midt på boksen

Zone 3: til nederste del af kroppen – nederst på boksen


• Sæt ledningen fra controllerboksen i stikkontakten og tænd for kontakten.


• Tryk på tænd/power knappen. Controllerboksen er nu klar til at indstille til behandlingen.


• Vælg med piletasterne hvor mange grader du ønsker i hver zone min. 25° C – max. 80° C.


• Indstil timeren på piletasterne, efter hvor længe du vil ligge.

Vi anbefaler at starte blidt med f.eks. 20 minutter på 50° C. Byg langsomt op, så din krop vænner sig til det og så den eventuelle udrensning bliver så blid som muligt.


• Vi anbefaler altid, for bedste komfort og for at passe på tæppet, at du lægger et lag stof mellem dig og tæppet. Brug evt et dynebetræk og kravl ned i det - det er helt perfekt.

Bruger du tæppet  hvor du kommer til at svede en del, kan der evt ligges et stort badeklæde under dig og dynebetrækket, for at opsamle væske. 


• Sæt controllerboksen hvor du let kan nå den. Læg dig godt til rette i tæppet – fold siden og flapperne til fødder og skuldre ind, svøb dig selv godt ind. Får du det for varmt under behandlingen, så åben evt for skuldrene, det giver lidt ekstra luft. Du skal altid stoppe behandlingen, hvis du får det for varmt.


• Fold først tæppet sammen igen, når det er kølet helt af. Rens det med en fugtig klud, hvis du har svedt meget. 

Infrarød tæppe

- Alt det med småt som du bør være opmærksom på

• Tilslut ALDRIG tæppet mens det er sammenfoldet.

• Læg altid tæppet på et plant underlag og sørg for, at der ingen folder er på tæppet.

• Tjek altid om tæppet virker inden du lægger dig i det.

• Børn under 10 år eller dyr bør ikke bruge tæppet. Tæppet er IKKE legetøj. Børn over 10 år bør være under opsyn hele tiden ved brug.

• Vær under opsyn, hvis du lider af klaustrofobi eller føler ubehag ved små lukkede rum.

• Læg altid noget mellem tæppet og din krop – et lagen, håndklæde eller kryb ned i et dynebetræk. Der kan under behandlingen afgives en del sved med affaldsstoffer, som let bliver en meget varm væske omkring dig.

• Må ikke bruges i fugtige omgivelser.

• Behandling med bar hud ved høj varme kan give varmemærker og en følelse af at blive forbrændt.

• Undgå at ligge i tæppet med tøj med metalspænder, lynlåse og/eller knapper.

• Vask ALDRIG tæppet med meget vand eller i vaskemaskinen og sørg altid for, at tæppet er tørt når det pakkes sammen.

• Tæppet kan ikke tåle stærke kemikalier og rengøringsmidler så vi anbefaler kolloid sølv i en sprayflaske til aftørring.

• Tæppet er fyldt med varmetråde og må derfor ikke presses sammen – undgå derfor at træde på et sammenlagt tæppe eller at sætte det i spænd, så der dannes pressefolder.

• Brug IKKE tæppet, hvis du har: høj feber, en hjerte- eller arterie sygdom (pacemakerbruger), har åbent og/eller betændte sår, er gravid, ammende eller er bløder. Ønsker du alligevel at bruge tæppet, så konsultér din læge først.

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 41 6000 41


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2024 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao