News - seneste nyt

Webshop

xxx

Lukket for tilgang af nye kunder

Jeg er fuldt booket med dejlige kunder, og med lang venteliste på tidligere kunder som ønsker en tid igen efter lockdown.

Jeg har derfor lukket for al tilgang af af nye kunder til neglebehandlinger, så mine tidligere kunder får første ret til mine ledige tider...

Det er ligeledes derfor min online booking er lukket ned, så jeg kan administrere hvem der får lov til at booke en tid hos mig. 


Mange hilsner

Helle Vammen


Velkommen på Rostrupvej

Jeg er nu blevet godt etableret på min nye midlertidige adresse på Rostrupvej 1, Vive, 9560 Hadsund (Vive Forsamlingshus).

Jeg er dybt taknemlig for jeg kan leje dette sted, indtil renoveringen der hjemme er færdig, og jeg kan få min klinik hjem igen - hjem hvor hele eventyret startede....

Det er blevet så skønt at få klinikken så tæt på, og kun have ca. 30 sekunder på arbejde. Jeg skal kun gå over på den anden side af vejen, og på denne måde kan jeg tage hensyn til min ryg, have pauser mellem behandlinger osv. så jeg stadig kan udføre mine skønhedsbehandlinger. 


Kærligst HelleKære kunder

20/1-2021

I efteråret 2020 blev jeg pludselig ramt med store smerter i ryggen – og efter adskillige undersøgelser og behandlinger blev det klart, at jeg havde udposninger på diskos i lænden.

Lige siden har jeg hver eneste uge været til behandlinger og fået dagligt træningsprogram for at komme stille og sikkert på højkant igen.

Det har ikke været sjovt, og du som kunde har uden tvivl også lagt mærke til, at jeg ikke har været særlig meget i klinikken, det sidste lange stykke tid. Det har ikke været med min gode vilje, at jeg ikke har kunnet være mere i min elskede klinik. Men mit helbred har haft første prioritet.

Jeg har indtil nu ikke meldt det offentlig ud, da jeg ikke har villet erkende at det var noget der kunne tage lang tid at komme over. Men fakta er, at det stadig kommer til at tage lang tid, før jeg er helt på toppen igen. Heldigvis har jeg super dygtige behandlere omkring mig, som støtter, hjælper og træner mig, og de mener og tror på, at ryggen nok skal blive god igen - heldigvis.

Derudover påvirker Covid-19 uden tvivl de fleste og dermed også mig. Lige nu er vi i Covid-19 lockdown, som er blevet forlænget flere gange, og ingen ved endnu hvornår vi med sikkerhed får lov til at åbne. Dette har medført, at jeg har været nødsaget til at sige farvel til både Line og Paula. De er begge fantastiske piger, som jeg har været utroligt glad for, og vi skilles heldigvis på bedste måde.

Paula har allerede fået nyt job, som kun ligger 100 meter fra deres hjem, så det bliver nemt for hende fremover uden den daglige lange køretur. 

Line forsætter på hendes andet job, som hun hele tiden har haft ved siden af, og der kan hun heldigvis selv regulere hendes timetal.

Hvad med fremtiden for mig? Tanken er jeg flytter klinikken hjem igen. Hjem hvor det hele startede. Der hvor min inspiration, min passion og evnen til at lave feminine og holdbare negle startede. Der hvor lysten og drømmen om at konkurrere på højt plan, og lave negle af høj kvalitet blev skabt.

Herhjemme har jeg mulighed for at kunne tilpasse min hverdag efter ryggen, med hvil og træning mellem kunderne, og gradvis kunne øge antallet af behandlinger og kunder efter det min ryg tillader.

Selvom tanken har været der flere gange under forløbet, er det en svær beslutning.

For jeg ELSKER virkelig ALT ved min nuværende klinik og mine skønne og fantastiske medarbejdere, som har været med og har støttet mig hele vejen. Dette er meget svært at skulle vinke farvel til.

Men jeg lytter nu til kroppen, for dermed at kunne komme helt ovenpå igen, og ikke mindst kunne behandle jer dejlige kunder igen.

Lige nu vil jeg bruge den næste tid, på at undersøge om der er mulighed for at flytte klinikken hjem igen. Samt træne ryggen mest muligt, så jeg kan blive klar til at tage i mod jer, når jeg må åbne igen.

Alle kunder der har fået deres tid aflyst pga. Covid-19 lockdown, eller fremadrettet har en tid hos Paula eller Line, skal nok blive kontaktet personligt af mig, inden vi får lov til at åbne igen.

Mange kærlige hilsner

Helle Vammen


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have nogle spørgsmål via en af følgende muligheder:

Sms til 22561414 / 41600041 eller Facebook besked  Her >>

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 22 56 14 14


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080 (Helava ApS)

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2021 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao