Update Reset
Update Reset

Gelpolish - Fantastisk holdbar lakering til dine negle.

Gelpolish er en holdbar lak, som hærdes på neglene under uv/led lys. Denne lak har en fantastisk holdbarhed, og holder sin glans til du igen skal have lavet dine negle. 

Behandlingen inkludere altid en manicure hos mig, hvor jeg retter dine negle bånd og får dem fint tilbage på plads. Herefter tilfiler jeg dine negle i en ens og pæn form. Jeg vælger altid en form der passer til dine negle, din dagligdag og selvfølgelig dine ønsker - sammen finder vi den perfekte form til dig. 

Herefter lakere jeg dine negle med den holdbare gelpolish, udfra hvilket design du måtte ønske.  
Der afsluttes med plejende negleolie og lækker fugtgivende lotion som masseres let  ind.


Der er så mange design muligheder når du vælger at få en gelpolish behandling. Du kan hos mig vælge mellem følgende:

Helfarve - Du vælger frit en farve imellem +100 farver, lige fra nude, pasteller, klassiske rosa og røde til pang farver. 

Fransk kant - Den klassiske feminine hvide kant, hvor smilet (buen på den hvide kant) tilpasses dine negle.

Baby Boomer - Er en soft udgave af den franske kant, hvor den hvide og rosa fader fint sammen og giver et mere dæmpet look. 

Design - Til dig der vil have lidt ekstra. Her har du mulighed for at mikse farver, anvende glimmer og folie og skabe dit helt eget look.

Håndmalet design - Du vælger din helfarve, hvorefter jeg håndmaler design på 2  af dine negle, for et helt unikt sæt negle til dig. 

Har du et helt specifikt ønske, så aftal altid tiden med mig, så jeg er sikker på at afsætter den korrekte tid til dig, efter dine ønsker. 


Miniforstærkning - Ekstra styrke

Miniforstærkning er en tynd og fleksibel forstærkning, som ligges på dine naturnegle for at give dem ekstra styrke, og dermed give dine negle mulighed for at vokse sig længere uden at knække. Den er ligeledes til dig, som ikke har stærke nok negle til en almindelig gelpolish, hvor den så kan ligges under din ønskede gelpolish farve. 

Behandlingen foregår præcis som en gelpolish behandling

Miniforstærkning kan vælges på to måder:

Miniforstærkning - Stand alone - Påføres som en gelpolish behandling, men bliver dog bygget op på en anden måde. Du han vælge mellem klar og forskellige rosa farver. 

Tilvalg til gelpolish behandling - Påføres dine negle, inden din valgte gelpolish behandling, og opnår herved stærkere negle og længere holdbarhed. 

KONTAKTINFORMATION

Helle Vammen

Tlf. 41 6000 41


Rostrupvej 6, Vive

9560 Hadsund

CVR: 38124080

info@hellevammen.dk


PARKERING

Der kan parkeres på modsatte side af vejen på den offentlige parkeringsplads. 

Hold venligst ikke på fliserne foran Forsamlingshuset. 


INDHOLD

BETALINGSMETODER

Kontanter: Dansk valuta

Mobilepay: 81 4 81ÅBNINGSTIDER 

Der holdes kun åben efter aftale !

Copyright © 2024 Helle Vammen

Design og udvikling Acaao